School of Hits

School of Hits | DJ / Producer Privéles

Algemene Voorwaarden

Voor iedereen die lessen volgt bij School of Hits gelden de volgende voorwaarden. Deze voorwaarden maken ook deel uit van de lesovereenkomst tussen de docent en de betaler van de lessen.

  1. School of Hits maakt alleen gebruik van lespakketten. Dat is het meest overzichtelijk. Je gaat dus maximaal voor 10 lessen akkoord per betaling en elke 10 lessen (of weken) wordt er gevraagd of de leerling door wil gaan.
  2. Pakketten kunnen niet tussentijds worden opgezegd. Daarentegen is de termijn zo overzichtelijk dat dat ook niet hoeft.
  3. Lespakketten worden in één keer gefactureerd middels automatisch incasso op naam van JMCmusic. Als daar bezwaar tegen is wordt de betaler gevraagd direct over te maken. Neem daarvoor contact op.
  4. Lessen dienen minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd maar liefst natuurlijk veel eerder. Dit geldt ook voor de docent. Lessen die niet gegeven kunnen worden zullen minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd. De les schuift dan door naar de volgende week.
  5. Een niet gevolgde les die niet meer dan 24 uur van tevoren is afgezegd kan niet worden ingehaald.
  6. Muzieklessen aan leerlingen onder de 21 jaar zijn vrijgesteld van BTW. Boven de 21 wordt er dus btw berekend op het lestarief.

© 2022 School of Hits

Thema door Anders Norén